Cast onthuld voor Disney's Frozen de Musical!

Elsa en Anna hebben gezelschap gekregen, want de volledige cast van Disney's Frozen de Musical is nu bekendgemaakt door Stage Entertainment Nederland. Eerder werd enthousiast onthuld dat Vajèn van den Bosch en Nienke Latten de glansrijke rollen van de zusjes op zich nemen, maar nu weten we ook wie de andere geliefde personages tot leven brengen.

Eerder was al bekend dat Vajèn van den Bosch en Nienke Latten de hoofdrollen van Elsa & Anna op zich gaan nemen in Disney's Frozen de musical. Inmiddels heeft Stage Entertainment Nederland ook de rest van de cast bekend gemaakt.

Tristan van der Lingen, winnaar van Op zoek naar Danny en Sandy, kruipt in de huid van prins Hans. Naidjim Severina speelt Kristoff en Jorge Verkroost heeft de rol van Graaf van Wesselland.

Olaf & Sven
Steven Roox speelt sneeuwpop Olaf. De acteur heeft zin in de uitdagende rol: "Ik vind het een waanzinnige eer om de lieve en ontwapenende publieksfavoriet Olaf te mogen spelen. Makkelijk is dat niet, want het is ongelofelijk technisch en zwaar om de sneeuwpop letterlijk tot leven te brengen. In april beginnen we eerst met speciale repetities om het poppenspel onder de knie te krijgen. Zo wordt Olaf echt een onderdeel van mij. Ik kan niet wachten!"

Ook acteurs Mathijs Pater en Nicholas Li staan voor een grote uitdaging. Samen spelen zij de rol van rendier Sven. Omdat het een fysiek zware rol is, delen ze de rol. Pater vertelt: "Wij moeten continue in een zogenaamde plank positie staan in een pop. De audities waren dan ook heel anders dan ik gewend ben – het was een loodzware, drie uur durende bootcamp. Maar dit was het helemaal waard voor deze bijzondere rol!"

Première
Disney's Frozen gaat op 9 juni 2024 in première in het AFAS Circustheater in Scheveningen en speelt tot en met september. Tickets zijn al te koop.

 

Tickets Frozen The Musical
Interessante blogs